Fadervor for de mindste

Papbog for de 0-3-årige med tegninger af Zarah Juul

Fadervor for de mindste er en farverig og solid papbog for de 0-3-årige. Bogen består af fadervors velkendte ord og en billedfortælling. Den kan bruges af de allermindste eller læses i fællesskab med en voksen, for eksempel som en del af putteritualet.

Bogen gengiver den berømte bøn sammen med en sød historie om en sulten ræv, der får sine ønsker opfyldt på en måde, den ikke havde ventet. En genkendelig fortælling om venskab, bøn og troen på det gode. Billeduniverset er skabt af Zarah Juul efter inspiration i bønnen.

Fadervor for de mindste er en oplagt gavebog til barnedåb eller fødselsdag.

 

99,95

Illustrator: Zarah Juul
Sidetal: 14 sider
Indbinding: Papbog
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Varenummer: 978-87-7232-248-3
Mål: 17 x 17 cm.
Fadervor for de mindste - opslag

Zarah Juul (født 1978) er en dansk kunstner, der arbejder som illustrator og forfatter. Hun er uddannet grafisk designer og animator ved Kunsthåndværkskolen i Odense og har gennem en årrække arbejdet med design af computerspil og interaktive oplevelser til både børn og unge. Siden 2013 har hun virket som illustrator og forfatter. Hun har bl.a. illustreret Højskolesangbogen for børn (2018) og ved flere lejligheder arbejdet sammen med landets dygtigste forfattere.

Anmeldelser

Maja Schurmann, Impuls:

"De bedste børnebøger er selvfølgelig dem, vi voksne også falder for. Og "Fadervor for de mindste" er en af dem ... Historien om den lille ræv underviser i fadervor gennem flotte illustrationer, der både tolker bønnen og viser, hvordan Gud opfylder vores bønner mere omfavnende, end vi selv kunne forestille os ... Her bliver dybden i fadervor virkelig udfoldet ... Denne bog vil stige i værdi, jo flere gange man læser den, da den udfolder så mange sider af fadervor ... "Fadervor for de mindste" får mine varmeste anbefalinger."

Christine Nielsen, Børn & Bøger:

"... dens billeder har smukke farver, som kan fange den unge læsers opmærksomhed. Billederne er børnevenlige, og derfor bliver den svære bøn fadervor her gjort jordnær og forståelig."

Anders Christian Sivebæk, lektørudtalelse:

"Overraskende og sød handling med rigtig fine illustrationer."