Myldrebibelen

Farverig billedbibel for de mindste. Illustreret af Esben Hanefelt Kristensen

MyldreBibelen kan børn og deres voksne dykke ned i Esben Hanefelt Kristensens smukke og livlige illustrationer og gennem leg lære otte centrale fortællinger fra Bibelen at kende.

MyldreBibelen er en stor og farverig papbog, der giver rig mulighed for at fordybe sig og gå på opdagelse. Illustrationerne er forsynet med opgaver, som børnene kan løse, og som hjælper dem ind i fortællingens univers. Samtidig er bogen en lille børnebibel, der fortæller fire centrale historier fra Det Gamle Testamente og fire centrale historier fra Det Nye Testamente.

MyldreBibelen er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave, for der er noget for alle i bogen: De helt små børn kan udforske de detaljerede og farverige billeder, og måske finde den hvide due, der gemmer sig på alle opslag. De lidt større børn kan også høre genfortællingerne og løse finde- og tælleopgaverne.

Mængderabat: Køb mindst 10 eksemplarer og få 10 %

199,95

Forfatter: Lisbeth Elkjær Øland
Illustrator: Esben Hanefelt Kristensen
Sidetal: 18 sider
Indbinding: Papbog
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-819-4
Mål: 23,5 x 31 cm

Anmeldelser
Karen Keinicke, Nordjyske Stiftstidende:

"Illustrationerne er ikke bare farverige, de er farve- og handlingsmættede - hvert opslag er fyldt til bristepunktet af liv: planter, dyr, mennesker. Det er dekorativt, flot. Men det er mere end det, for detaljerigdommen er fuld af muligheder for fordybelse. Og fuld af historier, bibelhistorier ... Årsagen til succesen skal selvfølgelig også findes i de otte udvalgte historier fra Bibelen, blandt andre skabelsesberetningen, Noas ark, historien om Babelstårnet, farverige og vidt forgrenede beretninger ... der er mange timers historiefortælling på bogens 18 sider."

Nadia Hoxer Dyhrberg-Krantz, Kirken Underviser:

"Hver historie er genfortalt i et meget let forståeligt sprog med en god portion humor ... MyldreBibelen er trykt på så tykke papirsider med glatte overflader, at selv de små babyer kan være med til at kigge i bogen, og derfor kan den med fordel gives i dåbsgave. MyldreBibelen er efter min mening et godt eksempel på, at der til stadighed kan produceres børnebibelhistorier, der rent faktisk kan og vil blive brugt af f.eks. dåbsforældre. Men også de lidt større børn vil have stor glæde af at sidde med MyldreBibelen".

Ole Laursen, lektørudtalelse:

"Den ikke helt lette opgave at fortælle de 8 centrale bibelhistorier på få linjer og forståeligt for mindre børn lykkes fornemt for Lisbeth Elkjær Øland. Dertil skal lægges Hanefelt Kristensens særligt smukke og stærkt billedfortællende illustrationer. Smuk og god formidling af centrale bibelhistorier til stor oplevelse for små - og store."

Nønne Lønne Votborg, hjemmesiden "Sjov for børn":

"At formidle Bibelen for små børn kan være sin sag. Men hos Bibelselskabets Forlag har de flair for at gå i øjenhøjde med de små læsere. Det beviser de endnu engang med seneste skud på stammen af bibelhistorier ... Det er ikke første gang, at bibelfortællinger for børn formidles på denne måde. Men det er så afgjort den allersmukkeste version! ... MyldreBibelen er en flot og velformidlet bog for de mindste. Den løser til fulde sin opgave og kan på det varmeste anbefales."