Børnenes bibelleksikon

Bliv klog på Bibelen – både alt det, der undrer dig, og det, du ikke lige kan huske!

Kender du Josef, hvem var Sara, og hvorfor går vi til nadver? Hvad betyder Helligånden? Og hvorfor er der så mange æsler i historierne?

I Børnenes bibelleksikon kan børnene selv gå på opdagelse i Bibelens personer og begreber.

Bibelen er en kompleks og gådefuld bog, og børn har – ligesom voksne – mange spørgsmål til Bibelens tekster. I Børnenes bibelleksikon inviteres læseren til at gå på opdagelse og finde svar– og få masser af gode historier med i købet. 

Bogen er fuld af flotte illustrationer og masser af bonusinfo.

279,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl
Illustrator: Anja Gram
Sidetal: 240 sider
Indbinding: Hardback
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-316-9
Mål: 19 x 23 cm.

Om forfatteren: Malene Fenger-Grøndahl er journalist og fast tilknyttet Kristeligt Dagblad. Hun står bag flere bogudgivelser for både børn og voksne.

Anmeldelser

Birte Strandby, Bogvægten:

"Børnevenligt leksikon med de vigtigste navne og begreber i Bibelen ... De korte fortællinger er i et let og enkelt sprog ... en glimrende bog til oplæsning, og for det læsende barn er det en udmærket opslagsbog, der gør det let at holde styr på Bibelens fortællinger."

Anni Albæk, Religionspædagogik i Aarhus Stift:

"Bibelselskabet har udgivet et leksikon om Bibelen til børn. Men det kan lige så vel bruges af voksne. Leksikonet er ikke som de fleste andre af slagsen, fordi forklaringerne ofte er små fortællinger i sig selv. Man kan derfor læse højt fra bogen, og bruge ordforklaringerne som udgangspunkt for en samtale ... Et meget vellykket leksikon, som jeg håber kommer til at stå i mange hjem fremover. "