Bibelselskabets logo
Bibelselskabet er en vigtig institution i dansk kirke- og kulturliv. Bibelselskabet har til huse centralt i København tæt på Nørreport. Foto: Bibelselskabet

Bibelselskabet som arbejdsplads

Aktuelle jobs

Der er ingen aktuelle jobs.
 

Om Bibelselskabet som arbejdsplads

Bibelselskabet er afhængig af veluddannede, kompetente og engagerede medarbejdere og ledere, for at vi kan leve op til de krav og forventninger, som vore samarbejdspartnere, kunder og givere stiller til os.

Derfor prioriterer Bibelselskabet personlig og faglig udvikling højt. I den daglige arbejdstilrettelæggelse lægger vi vægt på situationsbestemt ledelse, uddelegering af bemyndigelse og evaluering af resultaterne. Der gennemføres fælles uddannelse af medarbejdere og ledere internt, og den enkelte får mulighed for individuel efter- og videreuddannelse.

Bibelselskabet er privilegeret ved at have et antal frivillige (ulønnede) medarbejdere fast tilknyttet. Vi er altid interesserede i flere, som på denne måde vil bidrage til at vort arbejde lykkes. Vore frivillige arbejder under ordnede og aftalte vilkår og indgår i vores medarbejderarrangementer m.v

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Ansøgninger sendes til jba@bibelselskabet.dk. Aktuelle jobopslag slås op under denne side.

Som arbejdsplads er Bibelselskabet præget af en uhøjtidelig og uformel omgangstone og et højt tempo. Vi har fokus på at give kunden og giveren ydelser og produkter af høj kvalitet. Vi viser tillid til hinanden, og der gives plads til, at vi alle kan være med til at skabe ideer til videreudvikling både af vores virksomhed som helhed og af den enkeltes arbejdsområde.
 
De almindelige arbejdsforhold foreligger beskrevet og tilgængeligt for alle ansatte i den vedtagne Personalehåndbog. Bibelselskabet har et sikkerhedsudvalg og gennemfører APV.

Værdier

For at Bibelselskabet i det daglige både kan nå de opstillede mål og være et godt og ordentligt sted at arbejde, ønsker vi at drive vores virksomhed på grundlag af nogle fælles værdier, som vi har formuleret i følgende syv sætninger: 

  • Vi bidrager alle til det fælles mål
  • Vores virksomhed har et højt fagligt niveau
  • Vi baserer vores åbenhed på tillid
  • Vi afprøver nye veje
  • Vores aktiviteter har værdi for vores kunder og donorer
  • Vi peger ansvarligt på Bibelens betydning
  • Vi tænker forretning og etik på én gang

Drengen der ville tælle stjernerne

Og mange flere af de allerbedste historier fra Det Gamle Testamente
Drengen der ville tælle stjernerne
299,95

Forfatter: Louise Langhoff Koch
Illustrator: Birgitte Ahlmann
Sidetal: 160 sider
Indbinding: Indbundet m. lærredsryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-317-6
Mål: 20,5 x 26 cm
Andet: Med læsebånd