Til de sidste dage

Ord, tanker og sange

Til de sidste dage er en bog til støtte ved et syge- eller dødsleje. Den kan bruges som oplæg til samtaler eller som inspiration på plejehjem og sygehuse, hvor pårørende ofte våger i mange timer over deres syge eller døende familiemedlemmer.

Bogen rummer smukke fotos og samler en række sange og salmer, digte, bønner og bibelvers, der på forskellig vis kredser om at være menneske og om det at skulle sige farvel. Tekstudvalget er gjort af plejecenterpræst Jeppe Carsce Nissen.

Til de sidste dage kan bruges af den enkelte eller i fællesskab, for eksempel ved udsyngning. Den er tænkt bredt og til respektfuldt at favne forskellige livssyn.

89,95

Forfatter: Jeppe Carsce Nissen
Sidetal: 40 sider
Indbinding: Spiralryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-173-8
Mål: 12,5 x 20 cm

Jeppe Carsce Nissen, cand.theol. og master i sjælesorg, er præst ved plejecenteret Sølund og i De Gamles By, København. Han har stor erfaring med sjælesorg og åndelig omsorg, ligesom han har forestået undervisning for plejepersonale. I 2014 afleverede han masteropgaven ”Sjælesorg med demensramte og døende”. Han arbejder udviklende med, hvad Folkekirken kan gøre på dette område.