Lydbog: Et barn er født

Bibelens julefortælling fra Bibelen 2020

Klik her for at købe lydbogen

Fortællingen om Jesus’ fødsel er et ægte juledrama. Her er engle, lange rejser, en folketælling, fattige hyrder, stjernetydere fra Østen og en ond konge, der jager mennesker på flugt. Juleevangeliet er blandt de bedst kendte passager fra Bibelen – men hvordan gik det hele egentlig til? Hvordan lyder Bibelens julefortælling?

I ”Et barn er født” kan du høre fortællingen om Jesus’ fødsel i sin sammenhæng. En sammenhæng, der hverken starter i stalden eller ved kejser Augustus’ berømte befaling, men ved en stum præst og en graviditet omgærdet af mystik. Et ægte – og også det første – juledrama.

Se alle digitale udgaver af Bibelen 2020

Læs mere om Bibelen 2020 og alle dens formater

12,00

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-974-0
Udgave: Lydbog, 0:19 timer

Tekstuddragene i Et barn er født er fra: Lukasevangeliet kapitel 1 vers 5 – kapitel 2 vers 40 og Matthæusevangeliet kapitel 1 vers 18 – kapitel 2 vers 15.Uddragene stammer fra Bibelen 2020, Bibelen i nudansk oversættelse med flow og forståelse i fokus. Bibelen 2020 er oversat fra grundsprogene og præsenteres nu på lyd – udgivet med afsæt i de 66 bøger, der tilsammen udgør Bibelen. Første Mosebog og Matthæusevangeliet er også udkommet som selvstændige lydbøger.