Grib os om hjertet

40 salmer til kirkeåret

Grib os om hjertet er en ny salmebog med 40 salmer til kirkeåret, samt 10 til særlige dage og 3 børnesalmer. Alle med nyskrevne melodier, men de fleste kan også synges på eksisterende salmemelodier.

Teksterne dækker bla. dage og situationer som ikke har haft salmer direkte knyttet til sig. Melodierne er i flere forskellige genrer og kan også benyttes til traditionelle tekster fra den danske salmebog ved f.eks. rytmiske gudstjenester.

149,00

Forfatter: Mette Dansøn og Morten Poulsen
Indbinding: Indbundet
Forlag: Silmarillion
Varenummer: 978-87-970530-0-3
Mål: 10,5 x 18,5 cm.

“En vellykket salme tager kirkegængeren ofte med sig som en tone, der nynnes resten af dagen, og kan således inspirere til samvær med andre,” siger sognepræst Mette Dansøn, der sammen med organist Morten Poulsen er aktuel med salmebogen. Melodierne er komponeret med inspiration fra mange kanter. Fra jazz til pop og fra rock til musicalballader, ligesom der også er blevet plads til traditionelle viseformer og egentlige koralsatser. Det er salmer som er skrevet ud fra situationer, hvor der har manglet nogle eller de eksisterende ikke taler ind i en nutidig kontekst.