Leif Andersen

Book et foredrag med Leif Andersen

Leif Andersen tilbyder tre spændende foredrag om Bibelen

Foredrag

Gud og det onde
Hvordan kan der være ondt i en god Guds verden? Der er ikke mange af os, der ikke undrer sig over det. Eller lider under det. Teologerne diskuterer det i en uendelighed, men de lider lige så meget under det som alle andre. Er der overhovedet noget at sige, eller har vi kun floskler at gribe til?

Når Gud er tavs
Der er mange løfter i Bibelen om Guds bønhørelse og indgriben. Og vi bekender troen på en almægtig og kærlig Gud. Men holder han, hvad han har lovet? Vi vil se på, hvad det vil sige at leve med store skuffelser og store glæder.

Gudsbilleder og sjælesorg
Hvilket billede har jeg af Gud? Er han grusom eller mild? Er han farlig eller ufarlig? Kan jeg måske tage helt fejl af, hvem Gud er? Og er der et sted, hvor jeg kan finde et pålideligt og sandt billede af Gud? Det kan påvirke både mit billede af mig selv og af min næste – og endda selvbilledet og næstebilledet hos mennesker, der ikke tror noget videre på Gud.

Kontakt

E-mail: leifa@post.tele.dk

Om Leif Andersen

Leif Andersen (f. 1952) er cand.theol. og lektor i praktisk teologi ved Menighedsfakultetet. Han er desuden præst i folkekirken og forfatter til en række bøger. For Bibelselskabet har han medvirket i udgivelsen af Jobs Bog på nudansk, Det er din egen skyld samt forfattet bogen Gud og det onde.

Gud og det onde

Bibelselskabets Håndbibliotek
Gud og det onde - omslag
119,95

Forfatter: Leif Andersen
Sidetal: 168 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-902-3
Mål: 11,6 x 19 cm.

Natten åbner sig som en port

Det Nye Testamente gendigtet som roman af Anne Lise Marstrand-Jørgensen
natten
299,95

Forfatter: Anne Lise Marstrand-Jørgensen
Sidetal: 272
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-293-3
Mål: 13,4 x 21,5 cm.