Undervisningsvejledning til Manga Messias og Manga Metamorfose

Grydeklart undervisningsmateriale til 18 undervisningsforløb

De populære japanske mangategneserier er et hit blandt børn og unge i Danmark. Der er nemlig fart over feltet og visuel dramatik hele vejen igennem. Manga Messias og Manga Metamorfose genfortæller Det Nye Testamente på elevernes præmisser!I vejledningen til de anmelderroste mangaer får du både faglig ballast og vedkommende undervis­nings­forslag. Og som introduktion udleverer japaneksperten Mette Holm nøglen til mangaens specielle træk og virkemidler.

299,95

Forfatter: Henning Nørhøj
Sidetal: 132 sider
Indbinding: Spiralryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-642-8

Undervisningsvejledningen til Manga Messias og Manga Metamorfose gør det endnu lettere at arbejde med Det Nye Testamente som MANGA i kristendomskundskab på mellemtrinnet.

Vejledningen indeholder et grydeklart undervisningsmateriale til 18 undervisningsforløb – 12 til Manga Messias og 6 til Manga Metamorfose. Opgaverne aktiverer og inspirerer eleverne med alt fra diskussion til rollespil og fotomanipulation, så alle sanser kommer i brug. Baggrundsmaterialet leverer de temaer og faglige begreber, der er på spil i de enkelte bibelske fortællinger og sætter dem ind i en relevant historisk kontekst.

Anmeldelser

Anette Grønholt Andersen, Fagmagasinet Børn & Bøger:

"Med den nye undervisningsvejledning er Bibelselskabets manga-serie en gave til kristendomsundervisningen ... Det er simpelthen formidling, når det er bedst! ... Gid du må få dette fantastiske materiale i hænderne, for her er en i forvejen medrivende og dramatisk historie formidlet i et medie, der i den grad illustrerer, understøtter og dramatiserer fortællingen ... Materialet kan ubetinget anbefales ... Kvalitet helt igennem."