Salmer i dans og bevægelse

Håndbog, der henvender sig til musikpædagoger, organister, præster og sognemedhjælpere, som ønsker at undervise i babysalmesang, minikonfirmand- og konfirmanddans.

Salmer i dans og bevægelse - fra babysalmesang til konfirmanddans er en håndbog, der henvender sig til musikpædagoger, organister, præster og sognemedhjælpere, som ønsker at undervise i babysalmesang, minikonfirmand- og konfirmanddans.Håndbogen giver konkrete og lettilgænglige forslag til undervisningen. Den indeholder:

  • Introduktion til sang, bevægelse og sansning.
  • Baggrund for valg af salmer, sange og remser.
  • Sang for det ufødte barn.
  • Undervisning af babyer og 1-3-årige.
  • Undervisning af minikonfirmander og konfirmander.
  • Tekster, noder og instruktioner til velegnede salmer, sange og remser.
349,00

Forfatter: Anne-Mette Riis
Sidetal: 207 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Det Kgl. Vajsenhus' Forlag
Varenummer: 978-87-7524-128-6
Udgave: 2. udgave

Salmer i dans og bevægelse er skrevet af Anne-Mette Riis, der er en af de største kapaciteter på området. I denne håndbog øser hun af sin store viden og mange personlige erfaringer. Håndbogen er rig på illustrationer og fotos, som giver et klart billede af koreografi, danseopstillinger, bevægelser og ikke mindst stemninger.Anne-Mette Riis er lektor i musikpædagogik ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og er både konservatorie- og folkeskolelæreruddannet. Hun har et stort engagement i udviklingen af musikundervisning af børn og har mange kurser om babysalmesang, minikonfirmand- og konfirmanddans bag sig.