Lydbog: Det Nye Testamente fra Bibelen 2020

Lyt til hele Det Nye Testamente fra Bibelen 2020

Klik her for at købe lydbogen

Bibelen står de store fortællinger i kø. På én gang religiøse og eksistentielle grundfortællinger og vigtig kulturarv. Her kan man læse og lytte og blive klogere på sig selv, på vores kultur og på den store fortælling om Gud og mennesker.

Teksterne til Det Nye Testamente – ”Den Nye Aftale” – er fra Bibelen 2020. Bibelen 2020 er Bibelen i en nudansk oversættelse, hvor flow og forståelse er i fokus. ”Bibelen 2020” er Bibelen i en nudansk oversættelse, hvor flow og forståelse er i fokus. Den er oversat fra grundsprogene af eksperter i hebraisk, græsk og moderne dansk.

Lydbogen er indlæst af Camilla Qvistgaard Dyssel, William Salicath, Thomas Guldberg Madsen, Maj Johansen og Carsten Warming.

Lydbogen leveres straks via e-mail. Den kommer som MP3-lydfiler pakket i 27 dele – svarende til Det Nye Testamentes 27 bøger. Den kan downloades og afspilles på computer samt mobile enheder som iPad eller smartphone. Brug fx lydbogsafspilleren ”MP3 Audiobook Player”.

Se alle digitale udgaver af Bibelen 2020

Læs mere om Bibelen 2020 og alle dens formater

249,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-148-6
Udgave: Lydbog, 19:33 timer

Det Nye Testamente – ”Den Nye Aftale” – er anden del af Bibelen. Det hele starter i Betlehem, hvor der bliver født et usædvanligt barn. For Jesus er ikke bare efterkommer af den berømte kong David, han er også Guds søn. Man hører om hans liv som voksen, om hvordan han vandrer rundt i Galilæa, mens han uddriver dæmoner, helbreder syge og tilgiver folk det, de har gjort forkert. Samtidig chokerer han ved at fortælle jøderne, hvordan man i virkeligheden skal forstå den lov, som Gud engang gav Moses. Man hører også om hans død og opstandelse – Jesus bliver henrettet på et kors, men efter tre dage i graven sker noget ufatteligt.

Det Nye Testamente udgøres af 27 bøger fordelt i fire hovedgrupper: Evangelierne, Apostlenes Gerninger, Brevene og Åbenbaringen. Evangelierne – skrevet af evangelisterne Matthæus (40. bog), Markus (41. bog), Lukas (42. bog) og Johannes (43. bog) – rummer beretningerne om Jesus. Apostlenes Gerninger (44. bog) følger op med den dramatiske historie om de første kristne. Brevene, 21 i alt, er breve sendt til de første menigheder og deres ledere. Åbenbaringen (66. bog) er slutningen på Bibelen og fortæller om en række voldsomme syner om kampen mellem det gode og onde og Guds plan om at gøre alting nyt.