Forfølgelsens omfang

Perspektiver på forfølgelse af kristne og religionsfrihed

Over hele verden forfølges religiøse minoriteter på grund af deres tro. Dette gælder også for kristne, som på verdensplan anslås for den mest forfulgte gruppe. Men hvad er grundene til forfølgel­sen? Hvor udbredt er den? Og hvor går udviklingen hen?

Denne rapport fra Tænke­tanken for Forfulgte Kristne rum­mer en analyse af forfølgelsens omfang belyst med kon­krete eksempler fra Kina, Pakistan, Qatar, Mellemøsten og Rusland.

Med bidrag af bl.a. Jonas Adelin Jørgensen, Kathrine Lilleør, Bent Dahl Jensen og Birger Riis-Jørgensen.

39,95

Forfatter: Thomas Bjerg Mikkelsen (red.)
Sidetal: 52 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Varenummer: 978-87-7232-253-7
Mål: 17 x 24 cm.

Udgives af Tænketanken for Forfulgte Kristne i samarbejde med Bibelselskabet.

Tænketanken for Forfulgte Kristne samler mennesker med en særlig viden om internationale og nationale samfundsforhold, teologi og medier til et samarbejde om at formidle den viden, som er en forudsætning for realiseringen af trosfrihed for alle.

Anmeldelse

Lars Mandrup, Præsten (Præsteforeningens Blad):

"Rapporten fra Tænketanken går med sin analyse bagom tallene og forsøger at afdække, hvad der sker i de områder af verden, hvor mennesker forfølges, og hvor det kan nærme sig folkedrab ... Selv om rapporten i første række handler om de forfulgte kristne, skinner det klart igennem, at kampen står for trosfrihed for alle mennesker overalt og retten til at have og til at udøve sin religion."