Klik her for at købe e-bogen

I et parfumeri i Jerusalem møder Poul Joachim Stender den alvorligt syge kvinde, Ketura. Hun har været parfumeur i de store dufthuse, men er nu vendt hjem. Præsten fra Danmark og den døende parfumeur mødes i passionen for dufte: Over seks aftener bevæger deres samtaler sig rundt i alle Bibelens dufte og deres afgørende betydning.

Hvorfor havde de tre vise mænd dufte med til Jesusbarnet? Hvordan lugter en bøn til Gud? Og kan man skabe en parfume, der bringer mennesket helt tæt på Gud?

Guds sved er en medrivende fortælling om forskellige duftes symbolske, historiske og religiøse betydning. I bogen smelter fiktion og fakta sammen til en sanselig indføring i Bibelens univers.

69,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Poul Joachim Stender
Forlag: Bibelselskabet
Materiale: e-bog
Varenummer: 978-87-7523-888-0

Poul Joachim Stender er født i 1956, han er præst og forfatter til en lang række bøger om erotik, mad og eksistens. I 2016 udgav han den meget omtalte bog, Stop op, der opfordrer alle voksne mennesker til at holde en pause og tage et fjumreår.

Anmeldelser

Kristian Ditlev Jensen, Weekendavisen:

"Poul Joachim Stender skriver lærd, observant og sanseligt om duftene i Bibelen. Og om de fraværende dufte i folkekirken. "

Søren Hermansen, Kristeligt Dagblad:

"Når vi læser Bibelen, læser vi den med hjernen og hjertet. Stender vil have næsen med … Man bliver helt beruset af duft, når han skildrer gammelkendte beretninger fra Bibelen ud fra duftens perspektiv. Jeg forstår godt, at bogen er kommet på Bibelselskabets Forlag. Det er bibeludlægning på en ny måde." Fire stjerner

Jørgen Bartholdy, lektørudtalelse:

"Stender skriver blændende, og formår at skabe en på en gang intens og autentisk tone, og han sætter hele sit register som teolog og præst i spil i en historie om liv, død, tro, tolkning og forkyndelse. "

Kristian Kristiansen, Udfordringen:

"Fascinerende og tankevækkende læsning fra ende til anden. Pointerne er som altid præcist leverede; det hele garneret med stor formidlingsglæde; en sand fornøjelse, skulle jeg hilse og sige."