Bibelens største fortællinger

Udvalgte fortællinger fra Bibelen med nye illustrationer af Maja Lisa Engelhardt

Bibelens største fortællinger indeholder en række af de mest kendte historier fra Bibelen fra både Det Gamle og Det Nye Testamente. Teksterne er fra den autoriserede oversættelse fra 1992.

Til bogen har den internationalt anerkendte kunstner Maja Lisa Engelhardt skabt over 50 nye og helt unikke kunstværker, såkaldte monotypier.

 

299,95

Udsolgt fra forlaget

Illustrator: Maja Lisa Engelhardt
Sidetal: 276 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-757-9
Mål: 23 x 27 cm

Kristeligt Dagblad skriver om Maja Lisa Engelhardts værker til bogen: "Som kunst betragtet er [de] fremragende ... en fryd som intens nydelse for øjet".

Anmeldelser

Preben Winther, Kunstavisen:

"... et rigtig godt bud på en kunstner, der magter at tage livtag med en billedmæssig fortolkning af kristendommens grundfortællinger i et troværdigt modernistisk billedsprog ... Maja Lisa Engelhardt lykkes gang på gang i det yderst vanskelige, det er, at udtrykke det åndelige, så det bliver visuelt sansbart."

Nønne Lønne Votborg, bogvægten.dk:

"Med kunstner Maja Lisa Engelhardts smukke kunstværker præsenteres Bibelen på en åben, indbydende og venlig måde ... Resultatet er en række smukke, abstrakte motiver, der emmer af atmosfære og kraft ... Billederne lykkes flot udi at skabe stemning og øge refleksionen ... Takket være bogens store format og den velvalgte opsætning af teksten, bliver bibelfortællingerne ganske enkelt mere læsbare. Det klæder på alle måder teksten at være ledsaget af Maja Lisa Engelhardts nonfigurative motiver og være præsenteret i et bogformat, der understøtter læsningen ... Maja Lisa Engelhardts motiver er så afgjort med til at løfte formidlingen af de valgte bibelfortællinger. Vores fælles kristne kulturelle arv fortjener til alle tider at blive præsenteret behørigt. Det bliver den her!"