Telemarketing. Foto: Shutterstock.

Er du blevet ringet op af Bibelselskabet?

I perioden fra den 27. september til den 1. december 2023 har Bibelselskabet et samarbejde med telemarketingvirksomheden All Ears, som ringer ud fra tlf. 40498966. Du kan være heldig at få enten Marianne, Susan, Thorsten, Jørgen, Karsten eller Sivert i røret.

Vi ringer, fordi vi samler penge ind til bibler. Efterspørgslen på bibler er stor! Bibelselskaberne rundt omkring kan slet ikke følge med. I Ukraine mangler de stadig bibler, men også i Iran, Usbekistan, Kina og Israel og Palæstina.

Bibelselskabets arbejde er afhængigt af støtte fra vores private givere - jo flere midler vi har til rådighed, jo flere mennesker kan vi give en bibel i de konfliktfyldte områder, og derfor vil vi sige dig tusind tak for din hjælp.

Har du spørgsmål i relation til ovenstående, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf. 33 12 78 35 eller kontakte os på indsamling@bibelselskabet.dk.

All Ears er en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger mennesker med synshandicap inden for telemarketing og kundeservice. Du kan læse mere om dem på www.all-ears.dk.

Drengen der ville tælle stjernerne

Og mange flere af de allerbedste historier fra Det Gamle Testamente
Drengen der ville tælle stjernerne
299,95

Forfatter: Louise Langhoff Koch
Illustrator: Birgitte Ahlmann
Sidetal: 160 sider
Indbinding: Indbundet m. lærredsryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-317-6
Mål: 20,5 x 26 cm
Andet: Med læsebånd