Foto: UBS.
Som netværkskonsulent vil du bl.a. skulle besøge vores internationale partnere og sørge for, at vi støtter det internationale bibelarbejde på den bedste måde. Foto: UBS.

31.10.2023 Jobopslag

Netværkskonsulent til Bibelselskabet

BEMÆRK: STILLINGSOPSLAGET ER UDLØBET.

Er du god til at skabe relationer, og er du klar til at styrke samarbejdet med bl.a. kirker og organisationer herhjemme og med vores internationale samarbejdspartnere?

I Bibelselskabet lever vi for at sprede verdens bedste nyheder, Bibelen. Men vi kan kun gøre det sammen med andre. Derfor søger vi nu en netværkskonsulent, som

  • udbygger og vedligeholder Bibelselskabets samarbejde med kirker og kirkelige organisationer herhjemme
  • besøger vores internationale samarbejdspartnere og sørger for, at vi støtter det internationale bibelarbejde på den bedste måde
  • udbreder kendskabet til Bibelselskabets arbejde gennem foredrag og netværksarbejde i sogne, menigheder og ved stævner o.l.
  • støtter Bibelselskabets mange frivillige landet over i deres arbejde

Du er god til at skabe relationer, en stærk formidler og et engageret kirkemenneske med økumenisk horisont. Du taler lige godt med høj som lav, du kan både få de gode idéer og føre dem ud i livet, og du vækker tillid og virkelyst hos andre. Du er klar til at besøge den mindste flække og den store verden, og du har lyst til at blive en del af Bibelselskabets 20 mand store medarbejdergruppe.

Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid, løn efter aftale.

For yderligere information:
Kontakt generalsekretær Johannes Baun på jba@bibelselskabet.dk eller tlf. 20 18 40 45.

Motiveret ansøgning med CV og andre relevante bilag sendes til jba@bibelselskabet.dk. Skriv ”netværkskonsulent” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: Mandag den 20. november.

Tiltrædelse snarest muligt.