14.12.2018 Af Kirsten Skaarup
Chokolademousse med pistacienødder
Nytårsdesserten er sund og salig. Her er chokolademoussen, der er for god til at være sand
Den cremede mousse er lækker, den er hurtig at lave – og den er sund! Tænk, at man kan smovse så meget i masser af antioxidanter, vitaminer, mineraler og gode fedtstoffer. En rigtig god måde at gå ind i det nye år på.
Ingredienser
- 8 dadler
- 1/2 dl mandel- eller sojafløde
- Saft af 1 limefrugt
- 5 spsk kakao
- 1 moden, men fast avocado
- 2 bananer
- 1 stang vanilje (kan udelades)
- Evt. pistacienødder
Fremgangsmåde
Hvis dadlerne er hårde, så læg dem i blød i vand nogle timer, evt. natten over.
Fjern evt. sten fra dadlerne og blend dem sammen med mandelfløde, limesaft og kakao.
Tilsæt avocadoen og bananerne og blend til massen er cremet.
Del vaniljestangen og skrab kernerne ud. Rør dem i cremen og smag til med
kakao og evt. limesaft og/eller dadler.
Servér mousseen portionsvis og drys evt. med pistacienødder.
Se mange flere opskrifter på Kirsten Skaarups blog www.kirstenskaarup.dk
Det daglige brød
Forfatter: | Redigeret af Kristian Ditlev Jensen |
---|---|
Sidetal: | 164 sider |
Indbinding: | Indbundet |
Forlag: | Bibelselskabet |
Varenummer: | 978-87-7523-785-2 |
---|