Bøn. Foto: Shutterstock.

31.10.2023 Af Johannes Baun, generalsekretær

Bibelselskaberne i Israel og Palæstina beder om støtte og bøn

Du kan gøre en forskel i en desperat situation lige nu! Israel har gennemlevet det værste angreb i 50 år, og Gaza oplever en humanitær katastrofe. Begge steder kan du dele Guds kærlighed i dag.

Vil du give Bibelen til trøst og styrke og livsvigtig hjælp?  

Med din donation kan frivillige fra Bibelselskaberne, der hjælper både det israelske og palæstinensiske samfund, række ud til mennesker, hvis liv radikalt har ændret sig.

Bibelselskaberne uddeler mad, tæpper og medicin til de trængende. De har brug for din hjælp! De uddeler bibler til dem, der længes efter Guds ord i en svær tid. Støt her eller støt via MobilePay på 62 903 og mærk 'Det Hellige Land'.

Victor, Dina og Nashat. Pressefoto.
Victor, Dina og Nashat

Victor, Dina og Nashat leder de tre bibelselskaber i Israel og Palæstina. De samles for at bede om fred og hjælpe befolkningen i denne krise. Vil du hjælpe dem med at sprede håb?

Støt her

”Folk er mentalt og åndeligt ødelagte,” fortæller Victor, som bor i Jerusalem. ”De har et stort behov for det håb og den opmuntring, som kun Guds ord kan give. Vi har brug for din hjælp til at sørge for basal hjælp sammen med Bibelen.”

Nashat fra Vestbredden fortæller: ”Det er hjerteskærende at se og høre antallet af ofre. Vil du hjælpe mig med at støtte nogle af krigens ofre med mad, vand, tæpper, medicin? Vi ønsker at hjælpe med traumebehandling og nå mennesker med åndelig, social og emotionel støtte. Vi har brug for din hjælp. Og husk at bede for alle dem, der lider på begge sider, og også dem, der har mistet! Det er hjerteskærende. Må Gud forbarme sig!"

De tre bibelselskaber i Israel og Palæstina takker også for vores forbøn. Bed gerne om fred!