Sange til kærligheden

En oplagt gavebog om kærlighed - med smuk poesi fra Bibelen og tankevækkende essays

Sange til kærligheden rummer Bibelens store kærlighedsdigt, Højsangen, i en dugfrisk nudansk oversættelse, Kærlighedssangen. I de berømte vers synger de elskende, Salomon og Sulamit, til hinanden om kærlighed, nydelse og lidenskab.

Kærlighed er en stærk kraft. Den fortryller, forvandler, fortærer. Forfatter Poul Pilgaard Johnsen, psykolog Mattias Stølen Due og teolog Pia Søltoft har læst Kærlighedssangen. Hver især har de ladet sig inspirere af læsningen til at skrive et essay. De undersøger spørgsmål som: Hvad er kærlighed? Findes kærlighed uden risiko? Kan man fastholde kærligheden?

                  

Læs bogen, fordi kærlighed er vigtig i dit liv – og forær den til din kæreste, ægtefælle eller til brudeparret.

 

179,95

Forfatter: Essays af Poul Pilgaard Johnsen, Mattias Stølen Due, Pia Søltoft
Sidetal: 72 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-931-3
Mål: 14 x 19,5 cm.

Anmeldelser

Søren Hermansen, Kristeligt Dagblad:

"Meget læsevenligt … Det er ganske forfriskende læsning." Fire stjerner

Edith Theis-Nielsen, Udfordringen:

""... en helt ny nudansk oversættelse af Højsangen i et fantastisk flot, sprudlende sprog, som er tro over for det oprindelige hebraiske ... Det er en meget velegnet gavebog til brudepar og alle andre!""

Cæcilie Hjorth Pedersen, lektørudtalelse:

"Oplagt til par og andre, der interesserer sig for at læse om kærligheden ... Fin lille bog om kærlighed og lidenskab. De tre essays er meget forskellige og giver hver deres nutidige blik på Højsangen og hver deres undersøgelse af, hvad kærlighed er og om kærlighed kan fastholdes. Der er masser af stof til eftertanke. Sproget er lettilgængeligt."