Når Gud bøjer sig

Bibelsk sjælesorg

Hvordan får man mod på livet igen, når man har mistet et barn? Er blevet voldtaget eller tortureret? Har oplevet alvorlig sygdom? Eller måske selv har forfærdelige ting på samvittigheden?

I bogen fører Synne Garff samtaler om tro, fortvivlelse og afmagt med forfulgte kristne, flygtninge, fængslede, aids-syge, børnesoldater, kirkeledere og traumeeksperter rundt om i Mellemøsten og Afrika. Da hun erfarer, hvordan metoden ”bibelsk sjælesorg” får traumatiserede mennesker til at genvinde livsmodet, begynder en personlig rejse for at forstå, hvad det er, de bibelske fortællinger kan, når de kombineres med psykologi og drøftes i grupper. 

199,95

Forfatter: Synne Garff
Illustrator: Foto af bl.a. Les Kaner og Adam Garff
Sidetal: 168 sider
Indbinding: Softcover med flapper
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-904-7
Mål: 14,8 x 21 cm.

Forfatter og præst Synne Garff er international chef i Bibelselskabet. Hun har i årevis rejst på kanten af krig, katastrofer, livstruende sygdom og religiøs fanatisme og har været vidne til megen lidelse. Læs hendes beretninger fra en verden, de færreste har adgang til. 

Anmeldelser

Steen Skovsgaard, Kristeligt Dagblad:

"Bogen er ikke en teoretisk gennemgang eller analyse af metoden. Den kan man finde beskrevet andre steder. Bogen er Synne Garffs personlige beretning om, hvordan bibelsk sjælesorg virker, og en anbefaling og understregning af, at den virker! Traumatiserede mennesker erfarer gennem denne form for sjælesorg, at Gud er en kærlig, sand og livsfornyende kraft. Deres liv bliver ændret, når de oplever, at Gud bøjer sig." Fem stjerner

Jørgen Bartholdy, lektørudtalelse:

"Det er nogle dybt berørende skæbner, Garff fortæller om. Sproget klinger spirituelt, og hendes engagement virker ægte"