Hymns in English

Salmebog med 55 salmer fra Den Danske Salmebog på engelsk samt en engelsk oversættelse af ritualerne for den danske højmesseordning

Salmebogen er særligt tænkt som en hjælp til danske kirker og menigheder i Danmark, der ved gudstjenester, kirkelige handlinger og arrangementer har brug for salmer fra Den Danske Salmebog i engelsk oversættelse. Vi har lagt vægt på at finde et udvalg, der dækker de begivenheder, som dukker op i løbet af menneskelivet og de, der dukker op i løbet af et år (kirkeårets højtider, årstiderne).

Desuden er medtaget salmer, som vil kunne finde anvendelse ved andre anledninger, hvor menigheden er to- eller flersproget, eksempelvis ved ungdomsstævner/lejre, internationale/økumeniske sammenkomster, gudstjenester med venskabsmenigheder og mindegudstjenester.

De fleste salmer er nyoversat af Edward Broadbridge. Nogle salmer findes allerede i en indsunget udgave og er i så fald medtaget i den kendte version. Ritualerne er nyoversat af Liselotte Horneman Kragh.Hymns in English anbefales af Danske Sømands og Udlandskirker.

199,00

Indbinding: Indbundet
Forlag: Det Kgl. Vajsenhus' Forlag
Varenummer: 978-87-7524-052-4