Pige med bibel. Foto: UBS.

13.03.2024

Vidste du, at Bibelselskabet har internationalt arbejde?

Bibelselskabet arbejder på at gøre Bibelen nærværende i Danmark og i verden. Sammen med 149 bibelselskaber arbejder vi i mere end 240 lande og territorier under De Forenede Bibelselskaber (United Bible Society). Sammen oversætter, uddeler og engagerer vi mennesker i Bibelen. 

Hvorfor skal jeg støtte Bibelselskabets arbejde?

Synes du, at alle bør have ret til en bibel på deres eget sprog? 

Synes du, at alle bør kunne tro i fred?

Synes du, at alle børn skal kende til Guds kærlighed?

Synes du, at verden kan være et uretfærdigt sted, men vil gerne udruste mennesker til at ændre på det?

Synes du, at Guds ord er en vigtig kilde til forandring i verden?

... Hvis du kan svare ja på ét eller flere af spørgsmålene, tror vi, at du hører til hos Bibelselskabet. Det er nemlig de spørgsmål, der driver os.

Du kan blive medlem for 200 kr. om året, eller du kan støtte arbejdet fast ved et valgfrit beløb. Velkommen på rejsen! Vi kan ikke ændre verden uden dig. Lad os ændre verden sammen, én bibel af gangen. 

 

Hvad støtter Bibelselskabet?

Det Danske Bibelselskab udgiver Bibelen i Danmark sammen med andre udgivelser. Men vi er også engageret i internationalt arbejde. Sammen med bibelselskaber rundt omkring i verden oversætter vi Bibelen. I 2022 oversatte bibelselskaber Bibelen til 81 sprog. 57 af de sprog blev Bibelen oversat til for første gang.

Udover bibeloversættelse er vi engageret i at uddele Bibelen til mennesker, som ikke selv har råd til eller mulighed for at købe en bibel, og vi er involveret i at engagere mennesker i Bibelen i samarbejde med de lokale bibelselskaber. Børn og unge ligger særligt på vores hjerte, og derfor er børnebibelen uundværlig i vores arbejde. 

Endnu én af vores kerneområder er at støtte forfulgte kristne og bruge bibelsk traumebehandling i nogle af verdens brændpunkter, hvor mennesker er traumatiseret af krig, vold og katastrofer. 

Du kan læse mere om vores kerneopgaver her: https://www.bibelselskabet.dk/stoet 

Hvad gik støtten til i 2023? Du kan blive klogere på vores projekter i 2023 ved at klikke her: https://www.bibelselskabet.dk/det-gik-pengene-til-i-2023 

 

Støt Bibelselskabets arbejde

Støt fast ved at klikke her: https://www.bibelselskabet.dk/stoet-fast

Du kan støtte på Betalingsservice eller MobilePay.

Bliv medlem ved at klikke her: https://www.bibelselskabet.dk/medlem 

Vil du høre mere om vores internationale arbejde?

Book et foredrag og hør fx mere om forfulgte kristne eller hvordan bibelselskaber verden over arbejder midt i verdens brændpunkter. 

Kontakt netværkskonsulent Lisa Rom Boye lrb@bibelselskabet.dk