Manga Metamorfose

Ægte japansk mangategneserie med Paulus som hovedperson

MANGA METAMORFOSE er fortsættelsen til MANGA MESSIAS, men kan også læses selvstændigt.  Det er en ægte japansk mangategneserie i flotte farver, og den læses bagfra, som mangaer skal. 

Manga er betegnelsen for tegneserier på japansk, og de har en helt særlig streg og actionmættet stil.  

       

MANGA METAMORFOSE er Apostlenes Gerninger genfortalt i mangaens hurtige og dramatiske fortælle- og tegnestil. MANGA METAMORFOSE fortæller således den tidlige kristendoms historie fra tiden lige før Jesus' opstandelse over pinsen til disciplenes arbejde med at grundlægge kristne menigheder i Middelhavsområdet - fra Jerusalem i øst til Rom i vest.Hovedpersonen er Paulus. Han går fra at være en af de kristnes værste modstandere til at blive en af kristendommens mest betydningsfulde repræsentanter. Deraf titlen METAMORFOSE, som betyder forvandling. Vi følger ham på rejserne, hvor han sammen med disciplene og under dramatiske politiske og vejrmæssige forhold rejser rundt og grundlægger menigheder i Middelhavsområdet. Historien slutter, da Paulus ankommer til Rom.

49,95

Desværre udsolgt fra forlaget

Forfatter: Kozumi Shinozawa
Sidetal: 88 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-618-3
Andet: oversat fra japansk af Mette Holm

Teksten er baseret på Den Nye Aftale - Det Nye Testamente på nudansk - så sproget er nutidigt og mundret. MANGA METAMORFOSE er både velegnet som lystlæsning og til undervisning. Bogens tekst understøttes meget pædagogisk af de mange kort, så man kan følge Paulus' rejseaktivitet.

Anmeldelser

Birgitte Maria Smidt, Fagmagasinet Folkeskolen:

"Bogen er en nydelse, og eleverne på mellemtrinnet og i udskolingen vil garanteret læse historien med stor lyst og have svært ved at lægge den fra sig. Her er action og drama, inderlighed og provokation, tro, håb og kærlighed, og det hele er formidlet i et sprog, de unge kan forstå og forholde sig til. Billederne er autentiske i deres stil, og kvaliteten lever fuldt ud op til manga-genren. Det er afgørende, at eleverne får en klar fornemmelse for, hvad der stod på spil dengang i det første århundrede, og hvilke aktører der forholdt sig til hinanden. Jøder, kristne, romere - alle fremstår tydeligt i Manga Metamorfose."

Vera Hollerup, lektørudtalelse:"Det lykkes med denne udgivelse endnu en gang at gøre kristendommen forståelig og fornøjelig for de unge (...) Der berettes levende og flydende i et sammenhængende billedsprog. (...) En rigtig god indføring i nogle af Det nye testamentes mindre kendte tekster."