Billeder fra årsmødet i 2017. Hanne Batholin og Sverri Hammer.
Illustrator Hanne Bartholin og forfatter Ida Jessen er årets modtagere af Bibelselskabets Pris for Bibelhistorier. Hanne Bartholin var til stede på dagen og fik overrakt prisen af formand Sverri Hammer. Foto: Carsten Lundager.

18.05.2017 Bibelselskabet

Billedserie: Festligt årsmøde i Bibelselskabet

Knap 100 repræsentanter fra et bredt udsnit af dansk kirkeliv var torsdag den 18. maj samlet til Bibelselskabets årlige repræsentantskabsmøde. En festlig og sommerlig dag med blandt andet overrækkelse af Bibelselskabets Pris og gode samtaler og debat ved bordene. Se billeder fra dagen her!

Klik på billedet ovenfor for at se billedserien fra Bibelselskabets repræsentantskabsmøde 2017.

Årsmøde 2017
Salgs- og marketingchef Morten Predstrup (tv) byder deltagerne velkommen. Foto: Carsten Lundage.
Årsmøde 2017
"Hvordan opfatter du Bibelselskabet?" Deltagerne i Bibelselskabets repræsentantskabsmøde talte engageret om, hvordan de selv og deres organisation eller kirke oplever Bibelselskabet - og i hvilken retning de mener, Bibelselskabet skal bevæge sig. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Der var stor interesse for Bibelselskabets udgivelser, som man kunne købe ved mødet. Blandt andet havde deltagerne mulighed for at erhverve sig Maria Hellebergs store reformationsroman "Stormene", som kommer i handlen den 1. juni. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Der handles flittigt via MobilePay på Bibelselskabets stand. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Ved Bibelselskabets repræsentantskabsmøde er et bredt udsnit af det kirkelige Danmark samlet, og det er muligt at få mange gode snakke på tværs af kirkeretninger. Her er det fra venstre international chef i Bibelselskabet Synne Garff i samtale med bestyrelsesmedlem Leise Kristensen og præst Poul Sebbelov fra Den danske ortodokse menighed. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Bibelselskabets præsident biskop Peter Skov-Jakobsen indledte repræsentantskabsmødet med en andagt og en kort prædiken over Første Johannesbrev 4,16-21. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Der blev bl.a. sunget fra Kirkesangbogen, som udkommer den 26. maj på Det Kgl. Vajsenhus Forlag som et supplement til salmebogen. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Der var god stemning på den fine sommerdag i Ingeniørernes Hus ved Københavns Havn. Her er det fra venstre koordinator for Bibelselskabets ambassadørkorps Hans Arne Jensen samt medlem af Helsingør Stiftsudvalg Keld Lauritsen og repræsentant for Baptistkirken Ole Engel. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
FDF, Luthersk Mission, Den Katolske Kirke og Kirkefondet er bare nogen af de mange foreninger, organisationer og kirker, som var repræsenteret ved Bibelselskabets repræsentantskabsmøde. Her er det fra venstre katolsk præst og generalvikar Niels Engelbrecht i samtale med bestyrelsesmedlem Niels Preisler og Københavns bisko Peter Skov-Jakobsen. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Generalsekretær Birgitte Stoklund Larsen aflagde årsberetning for 2016. Et år, hvor det helt store projekt i disse år, Bibelen på nudansk, fyldte en del. Og et år hvor det var helt tydeligt, at Bibelselskabet arbejder med og for forskellige målgrupper: Bibelen er alles bog, men alle er ikke ens. Derfor arbejder Bibelselskabet på forskellig vis for f.eks. konfirmander, nye bibellæsere, trænede bbellæsere, dem der kun færdes på nettet, traumatiserede mennesker og forfulgte kristne. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Generalsekretær i Luthersk Missio Søren Skovgaard Sørensen (th) roste Bibelselskabet for arbejdet med bibelsk sjælesorg. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Illustrator Hanne Bartholin og forfatter Ida Jessen er årets modtagere af Bibelselskabets Pris for deres anmelderroste børnebibel Bibelhistorier fra 2016. Hanne Bartholin var til stede på dagen for at modtage prisen, som består af 10.000 kr. og en indrammet originalside fra en af de historiske danske bibler. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Efter prisoverrækkelsen fortalte Hanne Bartholin om sit arbejde med "Bibelhistorier". Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Kirkesangbogen - det nye supplement til salmebogen - blev gransket nøje. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Nye vedtægter til Bibelselskabet: Færøerne blev i 2016 optaget i De Forenede Bibelselskaber som selvstændigt bibelselskab, og Færøerne blev derfor på årets repræsentantskabsmøde endeligt skrevet ud af Det Danske Bibelselskabs vedtægter. Formand for Det Færøske Bibelselskab Bergur Joensen (th) markerede en historisk begivenhed. Foto: Carsten Lundager.
Årsmøde 2017
Mange repræsentanter fra Det Færøske Bibelselskab var mødt op. Her er det fra venstre biskop Jógvan Friðriksson og domprovst Uni Næs. Foto: Carsten Lundager.